taner
Reklam alanı

Far Cry 2 Türkçe Full PC İndir

Far Cry 2 Türkçe Full PC İndir
http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-2-turkce-full-pc-indir.html
Far Cry 2 Türkçe Full PC İndir

Hikaye
Karakterimiz, Jackal adında bir silah tacirini öldürmek için yemin eder ve Afrika'ya gelir. Motele gitmek için havaalanında bir taksi çevirir ve Pala'ya doğru yola çıkarlar. Yolda giderken bir sürü olaya şahit olur, taksici olayları anlatır, karakterimiz için her zamanki gibi suskundur. 15 dakikalık bir yolculuğun ardından Pala'ya varırlar. Pala o bölgenin merkezi ve ateşkes bölgesidir. Ancak karakterimiz Sıtma hastalığına yakalanmıştır, acı gerçek burada ortaya çıkar. Motelin önünde baygınlık geçiren karakterimiz ayıldığında kendini bir motelin odasında uzanmış bir vaziyette bulur, az ilerisinde Jackal vardır. Jackal karakterimizin eşyalarını kurcalarken bir günlük bulur, günlükte karakterimiz geliş amacının Jackal öldürmek olduğu yazar, Jackal bu yazıyı görünce sinirlenir, karakterimiz berbat bir haldedir. Ayağa kalkamayacak kadar hasta ve bitkindir. Jackal karakterimizi korkutmak için kafasının üstüne bıçak saplar. Silah çeker ancak karakterimizi öldüremez, oradan uzaklaşır. Aniden patlama meydana gelir. Karakterimiz yatağından fırlar, bıçağı ve tabancayı alır. Dışarıda azılı iki grup çatışmaktadır, karakterimiz birkaç adam öldürür ve Pala'dan kaçmak üzere yola koyulduğunda sıtma nedeniyle fazla uzaklaşamadan yere düşer ve bayılır.
Ayıldığında kendini bir hücre evinde bulur ve bir teğmen karşısındadır. Oyunu kaydedip ilk yardım çantasından ilaç aldıktan sonra teğmen size bir görev verecek, görev basit: Bir hücre evine gidip çevresindeki korumaları öldürmek ve hücre evini ele geçirmek. Korumalar genelde iki kişi oluyor, sessizce öldürün ve hücre evine girin, uyuyun, cephane alın. Uyandığınızda yine teğmen arayacak. Bir yeri gözetlemenizi ve oradakileri öldürmenizi isteyecek. Görevi yaptıktan sonra eğitim bölümü bitmekte ve asıl hikâye bölümü başlıyor.
http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-2-turkce-full-pc-indir.html

http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-2-turkce-full-pc-indir.html

http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-2-turkce-full-pc-indir.html


Minimum Sistem:

İşlemci: Pentium 4 3,2 GHz, Pentium D 2,66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
Ekran Kartı: 256 MB Nvidia 6800 veya ATI X1650, Shader Model 3, 
Bellek: 1 GB
Disk Alanı: 12 GB

Önerilen Sistem:

İşlemci: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom ve üzeri
Ekran Kartı: 512 MB Nvidia 8600 GTS, ATI X1900 ve üzeri
Bellek: 2 GB


İndir

Boyut:3,68-Gb


Kategori:
Yazar: taner
Güncelleme: taner,03:12

Benzer Kategorilere Ait Yazılar

" Far Cry 2 Türkçe Full PC İndir " icin 0 yorum :

Sitemiz, 5651 sayıyı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. ilgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri alttak mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır. İletişim : tanercihann@gmail.com