taner
Reklam alanı

The Vampire Diaries Boxset 480p Türkçe Alt Yazılı 1-2-3-4-5-6 Sezon

The Vampire Diaries Boxset
http://www.tanercihan.com/2015/12/the-vampire-diaries-boxset-480p-turkce.html
The Vampire Diaries Boxset

Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.
Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.

http://www.tanercihan.com/2015/12/the-vampire-diaries-boxset-480p-turkce.html




İndir




Kategori:
Yazar: taner
Güncelleme: taner,09:25

Benzer Kategorilere Ait Yazılar

" The Vampire Diaries Boxset 480p Türkçe Alt Yazılı 1-2-3-4-5-6 Sezon " icin 0 yorum :

Sitemiz, 5651 sayıyı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. ilgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri alttak mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır. İletişim : tanercihann@gmail.com