taner
Reklam alanı

Call Of Duty Black Ops 2 Full İndir

Call Of Duty Black Ops 2 Full İndir
http://www.tanercihan.com/2015/12/call-of-duty-black-ops-2-full-indir.html
Call Of Duty Black Ops 2 Full İndir

Call Of Duty Black Ops 2 repack sürümdür.Deamon Tools ile kolayca kurabilirsiniz.

Karakterler ve Ayar

Black Ops II Soğuk Savaş dönemi yerine, 2025 yılında geçer.Savaş artık robotik,siber ve insansız araçlar tarafından tanımlanan ve bir cyberattack sonrasında nadir toprak elementleri ihracatını yasaklayan sonra bu yeni eniortamda,Çin ve ABD'nin soğuk savaşında geçer ve oyunun hikayesi bu insansız teknoloji sadece korunmak için üretilir.ama nasıl olursa düşman teknolojik bütün makineleri kontrol eder ve ABD've Çin'e karşı kullanır.
Raul Menendez,2025 yılında bir savaş provoke eder. Oyun 2025 yılında ayarlanmasına rağmen, Black Ops II birincil antagonisti köken hikayesi odaklanmak amacıyla 1980'lerin Soğuk Savaş döneminde çin ve ABD'de başlayacaktır.Oyunun 1980 bölümünde,2010 yılında çıkan Black Ops'taki ana kahramanımız Yüzbaşı Alex Mason ve yardımcımız Çavuş Frank Woods un olacağı bildirilmiştir.Black Ops II nin asıl ana karakteri ise Alex Mason'un oğlu David Mason'dur. 


Strike Force

Black Ops II oyuncunun seçimine mevcut misyon ve sırayla oyuncuları etkileyecek gibi.Oyunun diğer Fps oyunlarını aratmayacak oynanış tarzı,geniş bir hikayesi var.Oyun sırasında oyuncuya bir seçenek olarak sunulan özel  'Strike Force' görevleri yer alacak.Böylece oyuncu,oyundan daha fazla zevk alabilecek. 
Strike Force görevlerinde oyuncu tıpkı senaryodaki gibi insansız hava aracı, jet avcı ve robotlar gibi farklı savaş varlıklarını kontrol edebilecek.Eğer oyuncu Strike Force görevinde ölürse,Bir kayıt noktasından oyunda devam edebilecektir.Strike Force görevlerinde oyuncunun ilerleme süreci,Raul Menendes'in planlarını değiştirecektir.  

http://www.tanercihan.com/2015/12/call-of-duty-black-ops-2-full-indir.html
http://www.tanercihan.com/2015/12/call-of-duty-black-ops-2-full-indir.html
http://www.tanercihan.com/2015/12/call-of-duty-black-ops-2-full-indir.html





İndir

Boyut:8,5-Gb


Kategori:
Yazar: taner
Güncelleme: taner,06:06

Benzer Kategorilere Ait Yazılar

" Call Of Duty Black Ops 2 Full İndir " icin 0 yorum :

Sitemiz, 5651 sayıyı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. ilgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri alttak mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır. İletişim : tanercihann@gmail.com