taner
Reklam alanı

Far Cry 1 Türkçe PC Full İndir

Far Cry 1 Türkçe PC Full İndir
http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-1-turkce-pc-full-indir.html
Far Cry 1 Türkçe PC Full İndir

Far Cry 1 Türkçe PC Full İndir Almanya'da Crytek tarafından geliştirilmiş ve üç Türk yazılımcının da arasında bulunduğu Ubisoft  tarafından yayınlanan oyun, 23 Mart 2004'te Microsoft Windows için satışa sunulmuştur. Far Cry dört ay içinde 730,000 adet satılmış ve halen dünya çapında 1 milyonun üzerinde kopyası satılmaktadır. 

Oynanış
Oyun tür olarak oyuncuya büyük bir serbestlik sunuyor. Görevinizi doğrudan düşmanlarınızın arasına atlayıp ya da onları sessizce ortadan kaldırarak yapmak oyuncuya kalmış
Oyunda kullanılan fizik motoru sayesinde aralarında bir zodiac bot’un, bir Hummer jipin ve bir planörün bulunduğu çeşitli araçları son derece gerçekçi bir şekilde kullanabilir, düşmanlarınızın üzerine kayalar, variller, büyük konteynırlar düşürebilirsiniz.
Oyunun hikâye bölmü bir mağarada başlıyor. Jack Carver, canavarlardan hızla kaçarken kendini bir mağaranın içersinde buluyor. Mağaradan çıkmak için ilerlerken oyun hakkında birçok bilgi sunuluyor. Bir odaya girdiğinde bir cep telefonu şeklinde bir cihazla bir adamla konuşuyor ve adam Jack'a yardım edeceğini ve oradan nasıl çıkacağını anlatıyor. Oyunun ilerleyen kısımlarında bu adam sayesinde sesli olarak kesin bilgiler alınabiliyor.
- Oyunda birçok yaratık bulunmaktadır. Özellikle Ağaç Ev adlı bölümden sonra Jack, yaratıklarla iç içe olacak. Oyun kısmen korku oyunu tarzındadır.
- Oyun Crysis'teki gibi zaman döngüsü içersindedir. Oyun ilk olarak sabah başlıyor ve ileriki bölümlerde öğlen, akşam ve gece olarak devam ediliyor.
- Oyunda birçok silah bulunmaktadır. Tabancadan uzak menzilli füzeye kadar birçok silah ve birçok arazi aracı, hava aracı, su aracı bulunmaktadır.
- Oyun cennet gibi adada geçiyor. Ada içindeki uçan kuşlar, rüzgarlarla sallanan bitkiler, uzak görüş alanı (1 km), gerçekçi su efektleri gibi özellikler oyuna renk katıyor. - Oyunda çoğu zaman Jack Carver tek başına bulunuyor. Sadece brifingler sayesinde yoluna devam edebiliyor. Ada çok geniş olduğundan adada kaybolmak çok kolaydır. Ama adalardan fazlaca öteye gidildiğinde ise, helikopter gelir ve ne olursa olsun kahramanımızı öldürerek oyunu bitirir (oyundaki adalar sınırsız değil).
- Oyunda birçok kesin nişancı tüfeği, füzeatar gibi silahlarla da düşman birimleri kolayca temizlenebiliyor.
- Oyunda gizlilik oyuncuya bağlı, isterse gizli gizli düşmanları öldürebilir isterse açıktan açığa savaşabilir.
- Görevlere gidiş yolları oyuncuya kalmış, ister denizden bir tekneyle isterse karadan bir arazi aracıyla gidebilir. -görevlerde takviye araçlara dikkat ediniz.

http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-1-turkce-pc-full-indir.html
http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-1-turkce-pc-full-indir.html
http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-1-turkce-pc-full-indir.html

http://www.tanercihan.com/2015/12/far-cry-1-turkce-pc-full-indir.html












İndir

Boyut:3,5-Gb

Kategori:
Yazar: taner
Güncelleme: taner,06:32

Benzer Kategorilere Ait Yazılar

" Far Cry 1 Türkçe PC Full İndir " icin 0 yorum :

Sitemiz, 5651 sayıyı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. ilgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri alttak mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır. İletişim : tanercihann@gmail.com